Administratia Publica va invita sa o…

14 octombrie 2007
Da, pentru ca raspund si eu la provocari cu viteza unui functionar in pauza de cafeluta, pentru ca mai trag cu ochiul la blogurile altora sa vad ce se intampla la Ghiseu
 
…pentru ca ma tine mereu in priza o sirena
 
pentru ca ma preocupa ca pe orice cetatean eficientizarea sistemului in general si a administratiei publice in special, din cauza tuturor acestor motive, o scurtez prin lanul de grau, nu-mi mai pierd timpul cu leapsa si afirm ca singura imbunatatire ce trebuie adusa este un strop de amabilitate, drept pentru care exemplific mai jos:
 
"Stimate domn Tchegipan,
 
Ca raspuns la adresa dumneavoastra nr 323/12.10.2007 cu privire la propunerile de eficientizare a administratiei publice, va comunicam urmatoarele:

1. Adresa dumneavoastra a fost depusa eronat  la Ghiseul 2 – "Persoane fizice".
2. Adresa dumneavoastra trebuia depusa la Ghiseul 4 – "Persoane fizice straine".
3. Adresa dumneavoastra trebuia insotita de  o cerere tip, copie dupa buletin, copie dupa certificatul de nastere.
4. Anexele de mai sus se vor depune in copie  si la Ghiseul 6 – "Anexe la adrese PF straine".
5. Avand in vedere originile dumneavoastra amerindiene este necesara o declaratie pe proprie raspundere in care sa specificati ca Tchegipan  este numele dumneavoastra si nu masina proprietate personala.
6. In cazul in care este vorba despre autoturism, trebuie sa depuneti la Ghiseul 8 o copie dupa contractul de vanzare-cumparare si o copie dupa carnetul de conducere.
7. In cazul in care autoturismul nu este al dumneavoastra, trebuie sa  depuneti la Ghiseul 11 – " Furturi declarate" o dovada (se completeaza pe loc o cerere tip in sase exemplare) ca nu sunteti dumneavoastra conducatorul autoturismului.
8. Pentru a evita intarzierile in solutionarea doleantelor Dvs., trebuie sa depuneti si cazierul la Ghiseul 12 – "Furturi declarate cu alti autori".
9. Daca masina este furata si stiti ca este furata, va rugam sa completati, la Ghiseul 14 – "Martori furturi declarate", o declaratie (formular tipizat, 4 exemplare) prin care sa furnizati detalii  in legatura cu autorul furtului (nu este suficient sa prezentati caseta OTV!).
10. Daca masina nu este furata dar este inregistrata pe firma, va rugam sa va adresati colegilor de la Ghiseul 1 – " Persoane juridice ".
11. Colegii de la Ghiseul 1 va vor indruma spre colegii de la Ghiseul 3 – "Persoane juridice straine", iar acestia la randul lor va vor indruma din nou spre colegii de la Ghiseul 1 – "Persoane juridice", in cazul in care firma are ca administrator o persoana fizica romana.
12. De la Ghiseul 1, in cazul in care inca mai este vorba despre autoturism, o sa fiti indrumat la Ghiseul 5 – "Autoturisme persoane juridice".
13. Daca Tchegipan este totusi numele dumneavoastra si nu autoturismul proprietate personala, va rugam sa ne comunicati si prenumele dumneavoastra.
14. Din pacate nu este suficient buletinul anexat in copie si depus la Ghiseul 6; este nevoie sa completati corect si complet toate adresele, cererile si formularele tipizate puse la dispozitia Dvs. la Ghiseul 15 – "Informatii".
15. In cazul in care nu completati corect documentele, nu anexati toate copiile solicitate, nu depuneti actele la ghiseul desemnat prin hotarare interna sau uitati motivul pentru care sunteti prezent in sala, solicitarile Dvs. nu vor putea fi solutionate adecvat.
16. Este necesar sa completati o declaratie pe proprie raspundere (formular tip, autocopiant, 15 exemplare) prin care sa specificati ca intelegeti si va asumati riscurile prevazute la punctul 15.
17. Incepand cu 13.10.2007 Administratia Publica isi suspenda programul pe timp nelimitat din cauza codului galben.
18. In aceasta perioada cererile Dvs. pot fi depuse la Ghiseul 24 – "Adrese in curs de solutionare".
19. Daca doriti ca adresa Dvs. sa fie solutionata urgent, va rugam sa anexati un timbru fiscal de 2 lei si un plic autoadresat.
20. In speranta ca sunteti nerabdator sa ne adresati doleantele Dvs., va asiguram ca suntem aici ca sa va servim eficient, rapid si va uram succes in societate.

 
Va multumim anticipat.
 
Administratia Publica
Ghiseul 13  – "Solutionari adrese depuse eronat" "
 
 
Doi in unu pe final de weekend, nu la fel de bine punctat ca dl Tupu, dar sper sa ma apreciezi Ariel pentru numele amerindian (ce jeep!) cu nuante materialiste. La Administratia Publica nu se circula pe jos…

Tags:Leave a Reply

(insereaza codul din stanga)
Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X