Femeile apreciaza sufletul barbatilor?

14 decembrie 2007
Femeile apreciaza sufletul barbatilor, modul in care acestia se comporta cu ele, iar barbatii apreciaza cel mai mult cum arata femeile.

Afirmatia nu-mi apartine, am scos-o din context ca sa o dezbat pe blog, dar va sugerez sa va urmati intuitia si sa cititi si sursa de inspiratie.

E adevarat ca barbatii apreciaza cel mai mult cum arata femeile si asta chiar si la o anumita varsta, destul de matura dupa standardele multora dintre voi. Poti sa-i condamni pentru un fleac?

(Dar pentru ca le plac mai multe femei frumoase in acelasi timp? - ghicesc un gand din public si-i spun ca nu ma intereseaza raspunsul, dar poti sa scrii despre asta pe blogul tau!)

E adevarat ca femeile apreciaza sufletul barbatilor si modul in care acestia se comporta cu ele, dar nu e adevarat ca asta apreciaza ele cel mai mult la prima vedere!

Fara indoiala, la prima vedere lucrurile se petrec la fel si pentru femei si pentru barbati. Mai mult decat atat cred ca prima vedere a barbatilor e mai indulgenta!

Nu discut despre ceea ce se intampla pe termen lung – ca sa ajungi la asa ceva trebuie sa treci de primul hop si femeile se pricep la fel de bine ca si barbatii sa “scaneze” prada. Sa-i spunem selectie naturala, adevarul este ca si femeile resping barbatii pentru ca nu sunt atrase fizic de ei.

 
Faptul ca ulterior, tu, inteligent, amuzant, nefumator, titrat (Stai! Ultimele doua sunt din alt film…) o cuceresti cu perseverenta, nu schimba cu nimic inceputul, cand nu erai suficient de inalt (recunoaste ca ai fost un Neghinita imbracat fara stil – pana ai cunoscut-o!) si aveai o freza jalnica (un fel de Cartarescu, dar fara sa poti dovedi cu argumente solide ca esti orbitor).  


Si femeile se uita dupa barbati pe strada, doar ca o fac mult mai subtil.
Ele nu accelereaza pe langa un barbat si nu se intorc  ca sa vada cum arata din fata pentru ca pe ele nu le sperie fraza “din spate liceu, din fata muzeu”.

Dar de uitat, se uita, pentru ca prima impresie conteaza; pana la frumusetea interioara, avem de dezgolit frumusetea exterioara , nu-i asa?

 

Ce credeti despre cele spuse la inceputul comentariului? Gura pacatosului adevar graieste (femeile apreciaza sufletul barbatilor) sau atata naivitate ma emotioneaza (femeile apreciaza aspectul fizic)? In care parte inclinam balanta?
 
….

Ma gandesc ca frumusetea exterioara e necesara, dar nu si suficienta, pentru ca mai devreme sau mai tarziu intervin cuvintele si nu sunt mereu cele potrivite…(E crud, nu?!)
 
if only i had thought of the right words
i could have hold on to your heart
if only i’d thought of the right words
i wouldn’t be breaking apart

there was nothing in the world that i ever wanted more
than to feel you deep in my heart
there was nothing in the world that i ever wanted more
than to never feel the breaking apart

Versurile de mai sus apartin celor de la The Cure – Pictures of You (fuga pe youtube!!!). Ii ascult cu mare placere…si n-am inima albastra; se prea poate insa sa fiu verde…crud!

 

 

 

 

Tags:Leave a Reply

(insereaza codul din stanga)
Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X